Werkwijze
Tarieven
Private label
Resellers
Zzp'er
Eigen modelovereenkomsten

Dienstverlening van Demodelovereenkomst.nl

Binnen 10 minuten geregeld

Bij het aanmaken zorgt de KvK voor alle bedrijfsgegevens. U vult vervolgens de vragen in. Als uit de beantwoording van de vragen blijkt dat uw situatie voldoet aan de criteria van de Belastingdienst dan zorgt Demodelovereenkomst.nl dat er een modelovereenkomst voor u klaarstaat. Ondertekening door u en uw zzp’er gebeurt digitaal.

Lees verder

Voor slechts € 17,95 een door de Belastingdienst beoordeelde modelovereenkomst

Voor € 17,95 (excl. btw) heeft u niet alleen de digitale modelovereenkomst. Demodelovereenkomst.nl slaat alle gegevens op voor een periode van 10 jaar. Dit is inclusief uw beantwoording van de vragen en de overeenkomst met digitale handtekeningen. Zo bent u goed gedocumenteerd bij controle door de Belastingdienst.

Lees verder

Demodelovereenkomst.nl in uw eigen huisstijl

Speciaal voor grote organisaties biedt Demodelovereenkomst.nl de mogelijkheid om de functionaliteit van onze portal in uw eigen huisstijl en systematiek te integreren. Onze applicatieafdeling zet graag een private label-omgeving voor u op.

Lees verder

Wij zoeken resellers voor onze dienstverlening

De dienstverlening van Demodelovereenkomst.nl is nieuw en innovatief. Bedrijven, branches en sectoren hebben een duwtje richting Demodelovereenkomst.nl nodig. Voor dat duwtje zoeken wij ervaren resellers. Interesse? Dan heeft Demodelovereenkomst.nl een interessante propositie voor u.

Lees verder

Demodelovereenkomst.nl ook belangrijk voor zzp'ers

Als opdrachtgever zorgt u veelal voor de overeenkomst van opdracht. Voor u is het van belang om achteraf niet geconfronteerd te worden met ongewenste fiscale gevolgen. Ook voor de zzp’er(s) die u inschakelt kan de beoordeling van belang zijn. Daarom is het verstandig de overeenkomst te laten beoordelen door de Belastingdienst. Deze aanvraag kan via Demodelovereenkomst.nl binnen 10 minuten ingediend worden.

Lees verder

Uw eigen modelovereenkomsten ook hier te gebruiken

Graag integreert Demodelovereenkomst.nl uw eigen, door de Belastingdienst beoordeelde en van een uniek nummer voorziene modelovereenkomsten in uw account. U hoeft alleen nog de specifieke afspraken met uw zzp’er in te vullen. De koppeling met de KvK zorgt er voor dat de gegevens van uw zzp’er automatisch in het contract worden gezet. U tekent beiden digitaal.

Lees verder