Wordt u onze reseller?

Nieuwe innovatieve dienstverlening

De dienstverlening van Demodelovereenkomst.nl is innovatief. Wij bieden een nieuwe dienst in een dynamische markt. De gebruikers van Demodelovereenkomst.nl willen graag efficiëntie en zekerheid tegen een concurrerende prijs. Dat bieden wij met onze systematiek.

Daarmee staat onze aanpak in schril contrast met de huidige kosten voor het handmatig aanmaken, controleren, en laten beoordelen van een modelovereenkomst door de Belastingdienst. De kosten hiervan lopen uiteen en kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Modelovereenkomsten 100% digitaal en supervoordelig

Onze aanpak is 100% digitaal. Onze service werkt nagenoeg zonder ‘mensenhanden’, Zo maken we gebruik van een koppeling met de KvK voor correct opnemen van de bedrijfsgegevens. Dit maakt het mogelijk dat de dienstverlening per modelovereenkomst voor € 17,95 (excl. btw) in de markt gezet kan worden. Uiterst aantrekkelijk!

De marktvraag is er …

De vraag naar onze dienstverlening is groot. Maar we hebben het al gemeld: dit is een nieuw product in een nieuwe markt. En dat gaat dus, ondanks een uiterst aantrekkelijke prijs, niet vanzelf. Bedrijven, branches en sectoren hebben een duwtje richting Demodelovereenkomst.nl nodig.

Reseller worden?

Voor dat duwtje zoeken wij Resellers. Bent u adviseur op het gebied van (digitale) dienstverlening binnen het domein van (e)HR of al betrokken bij de invoering van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties/WDBA binnen een branche of sector? Dan heeft Demodelovereenkomst.nl een interessante propositie voor u.

Meer weten? Gebruik dan ons contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk op uw aanvraag terug.