Tarieven

Demodelovereenkomst.nl is volledig geautomatiseerd. Onze koppeling met de KvK zorgt ervoor dat alle relevante gegevens in de modelovereenkomst worden geüpload. Dat bespaart veel tijd en geld en is bovendien betrouwbaar.

Transparant en voordelig tarief

U betaalt slechts € 17,95 (excl. btw) per modelovereenkomst. Het kan nog voordeliger als u een eigen door de Belastingdienst beoordeelde overeenkomst in het systeem van Demodelovereenkomst.nl plaatst. In dat geval bedraagt uw tarief € 14,95 (excl. btw) per modelovereenkomst.

  • Demodelovereenkomst.nl heeft geen verborgen kosten of abonnementen.
  • U bepaalt zelf hoeveel modelovereenkomsten u afneemt.
  • Het gebruik van uw account voor het beheren van gegevens en overeenkomsten, inclusief de opslag voor een periode van 10 jaar, is kosteloos.

U kunt direct betalen via iDEAL, of achteraf op basis van een (verzamel)factuur. U kunt een automatische factuur laten opstellen voor uw organisatie en dochterondernemingen die in het systeem aan elkaar zijn verbonden.

Samenwerking

De systematiek voor een volledig geautomatiseerde, online beoordelingsprocedure heeft Demodelovereenkomst.nl met de belastingadviseurs van Mazars ontwikkeld. Er zijn koppelingen met externe gegevensbronnen voor bedrijfsinformatie en met de Belastingdienst. Zo bent u verzekerd van een juiste verwerking van de gegevens bij de aanmaak van uw modelovereenkomsten.

Beschikt Demodelovereenkomst.nl al over een door de Belastingdienst beoordeelde modelovereenkomst van het beroep van uw zzp’er, dan hoeft de aangemaakte modelovereenkomst niet naar de Belastingdienst. Dat scheelt tijd, kosten en moeite.